Kategoriler

Minibüsçüler Odası başkanlık seçimi olaylı geçti

İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası'nın başkanlık seçiminde gergin anlar yaşandı. Gerginliklere polis ekipleri müdahale ederken oy kullanma işlemi sırasında da izdiham yaşandı. Mevcut başkan Koray Öztürk ve Kazım Bilge'nin listeleri yarıştı. Minibüsçüler Esnaf Odası'nın başkanlık seçimini Kazım Bilge kazandı.

İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası'nın 27'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Mevcut oda başkanı Koray Öztürk ile Kazım Bilge, başkanlık için aday oldu. Faaliyet, denetim ve yönetim kurulu raporları, oy çokluğu ile reddedildi. Zaman zaman salonun içinde ve dışında yaşanan gerginliklere polis ekipleri müdahale etti. Sandıkların kurulmasının ardından, odaya kayıtlı bin 700'ün üzerinde minibüsçü esnafının oy kullanma işlemi başladı. Oy kullanma işlemi sırasında izdiham yaşandı. İzdiham nedeniyle zor anlar yaşayanlar bariyerlerden atladı.

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan genel kurulda, mevcut başkan Koray Öztürk ve Kazım Bilge'nin listeleri yarıştı. Seçimde, delegelerin kullandığı bin 497 geçerli oyun 796'sını alan Bilge başkan seçilirken, Öztürk ise 701 oy aldı. Görevlendirmelerin de yapıldığı genel kurulda, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Kazım Bilge, Aytaç Kansız, Emin Alagöz, Sadık Can, İsmail Karabulut, Cemal Karakurt, Zübeyir Abay, Murat Karahaner, Mehmet Çiftçibaşı ve Celalettin Öztürk."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı