Kategoriler

İSPARK Müdürü; 'Bayrağı ileriye taşıyacağız'


Eğitim etkinlikleri açılışında konuşan İSPARK'ın yeni Genel Müdürü Mehmet Çevik, kurumun yeni dönemdeki projeleri ve vizyonunu anlattı.

İSPARK'ın 6 yıllık sürede ilklere imza attığını belirten Çevik, "İSPARK bayrağını devralmaktan dolayı mutluyum. Kurumumuzu hep birlikte daha iyi noktalara taşımak için yoğun bir şekilde çalışacağız" dedi.

Global dünyanın önemli metropollerinden olan İstanbul'un hizmetin en iyisini hak ettiğini söyleyen Çevik, "İstanbul'u tarihi görkemine yakışır bir noktaya taşımak ve geleceğin dünya başkentini inşa etmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde çalışmalarımızı hızla devam ettiriyoruz"  diye konuştu.

İSPARK'ın 6 yıl içinde yaklaşık 600 milyon TL'yi kayıt altına alarak ekonomiye kazandırdığını vurgulayan Çevik, "Bu rakamı yeni projeler ile artırmayı hedefliyoruz. Ayrıca, sertifikalı otoparkçı dönemini başlatarak otoparkçılığın bir meslek haline gelmesi ve üniversitede programa alınması için de çalışmalarımız devam ediyor" diye ekledi.

Deniz kenti İstanbul'a modern tekne parklar kazandırmak için İstinye ve Tarabya'da projenin başladığını belirten Çevik, "Merter, Cihangir ve Harbiye'de zemin altı üzeri yeşil alan olan modern ve teknolojik otoparkları hizmete açtık. Kentimizde trafik yoğunluğunun olduğu noktalarda otopark ihtiyacına yanıt vermek için çalışmalarımızı hızla devam ettirirken;Tekne Park, Heliport, Bisiklet Park, Minibüs ve Taksi Durakları gibi birçok yeniliği de İstanbulluların hizmetine sunmaya devam ediyoruz" dedi.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı