Kategoriler

FLASHABER UYARMIŞTI!

Flashaber'in uyardığı Çekmeköy'ün Sarı Dolmuş'larında korkulan oldu. Aşırı hız yüzünden kontrolden çıktıktan sonra taklalar atarak yan yola savrulan sarı yolcu minibüsündeki 1'i bebek, 10 kişi yaralandı.

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde Çekmeköy-Üsküdar seferini yapan Murat Selvitopu yönetimindeki 34 TZE 58 plakalı yolcu minibüsü, Şile Yolu Çekmeköy mevkiinde aşırı hız yüzünden kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan minibüs, daha sonra takla atarak yan yola savruldu.

Kazada, araçtaki 1'i bebek 10 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevreden yetişen vatandaşlar yaptı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin gerekli müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.


""

Bu sırada vatandaşlar, minibüste sıkışan yaşlı bayanı kurtarmak için adeta seferber oldu. Vatandaşların müdahalesi yetersiz kalırken, yaşlı bayan olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kısa süren çalışması sonucu kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan 10 yaralıdan 6'sının sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.


""

Bir görgü şahidi, Minibüs çok hızlı geliyordu. Bir anda dönmeye başladı. O sırada yolcular arasındaki bir bayan minibüsten fırladı. Araç, bayanın üzerinden geçti. Araç daha sonra yan yola savruldu. Bu sırada da camdan fırlayanlar oldu diye konuştu. HABER MERKEZİ

""


Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1026 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı