Kategoriler

Bisikletiyle marketi soydu

Çekmeköy'de bisikletiyle markete gelen şahıs, 1,5 saat kaldığı iş yerini...

Çekmeköy’de bisikletiyle markete gelen şahıs, 1,5 saat kaldığı iş yerini soyup soğana çevirdi. Çaldığı malzemeleri taşımak için bisikletiyle 4 sefer yapan ‘rahat hırsız’, iş yerinin güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, Çekmeköy’deki bir markette sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Marketi soymak için bisikletle gelen hırsız, giriş kapısının bağlantılarını patlattıktan sonra içeri girerek dükkanı yaklaşık 1,5 saat boyunca yavaş yavaş soydu. Yükte hafif, pahada ağır olan sigara ve benzeri malzemeleri çalan hırsız, marketin içinde bulduğu kutulara çaldıklarını tek tek istifledi. Hırsız, geldiği bisikletle çaldığı malzemeleri 4 seferde taşıyarak olay yerinden uzaklaştı.
Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde hırsızın bisikletini park ettikten sonra market önündeki brandadan içeri girdiği, daha sonra giriş kapısının bağlantılarını patlatarak kasaya yöneldiği görülüyor. Buradan para ve değerli eşya alan şüpheli, daha sonra sigara ve maddi değeri olan malzemeleri içeriden aldığı kutulara sakin bir biçimde istifliyor. Şahıs daha sonra kapı önüne indirdiği kutuları tek tek alarak bisikleti ile taşıyor. Görüntüler, şüphelinin çaldığı malzemeleri dört ayrı seferde taşımasıyla son buluyor.
İş yeri sahibi Rahmi Özmen, “Hırsız çok rahat, sanki kendi malıymış gibi 1,5 saat boyunca uğraşıyor, malzemeleri kolilere düzenli bir şekilde istifliyor ve gidiyor. Üstelik 500 metre ilerimizde emniyet binası, hemen yanımızda da 24 saat güvenlik görevlisi var. Hiç aldırış etmeden elini kolunu sallayarak geliyor ve gidiyor” dedi.
Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1032 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
131 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı