Kategoriler

BEM-BİR-SEN'in başarısı sınırları aştı

Sosyal sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN, Avrupa'ya düzenlenen bir program...

BEM-BİR-SEN’in başarısı sınırları aştı

Sosyal sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN, Avrupa'ya düzenlenen bir program çerçevesinde, sendikal çalışmalarını ve ülkemizin son yıllarda gösterdiği başarı performansını Fransa / Paris Sevran Belediye Başkanı Stephane Gatignon ve ekibine anlattı.

Avrupa Bağımsız Sendikalar Konfederasyonunu Türkiye’deki ilk ve tek üyesi BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No' lu Şube Yönetimi, ülkemizi ve sendikal çalışmalarını Fransız makamlarına da anlattı.

Belediye Başkanı Stephane Gatignon, Türkiye’den gelen misafirlerini kapıda karşıladı. Gatignon’un makamındaki ziyaret oldukça samimi ortamda gerçekleşti. Belediye başkan yardımcısı, yönetim kadrosunun yanı sıra sendika yetkililerinin de bulunduğu görüşme oldukça verimli geçti.

""

Başkan Gatignon’dan sendika ekibine övgüler

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirten Başkan Gatignon; “Sendikanızı ve ekibinizi tebrik ederim. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan sendikanızı ağırlamaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Bu kadar ciddi ve donanımlı bir ekiple karşılaşacağımı açıkçası bilmiyordum. Belediye olarak sendikanızı her zaman için ağırlamaktan onur duyacağımı belirtmek isterim” dedi.

""

Karakoç’tan genç başkana teşekkür

Belediye Başkanı Gatignon'a samimiyet ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ise; “Sayın Başkan’ın burada (Fransa) bulunan Türk soydaşlarımıza yapmış olduğu yardımlardan ve desteklerden dolayı şükranlarımı sunarım. Bu kadar genç ve samimi bir belediye başkanı ile karşılaşmak bizleri şaşırttı. Bu genç ve dinamik enerjisini çalışma gücüne de yansıttığına eminim. Sayın Başkan'ın başarısını da zaten buradaki soydaşlarımızdan duymak, bizlerin kendilerine ziyaretimizin en büyük payıdır” diye konuştu.

""

Başkan Gatignon’a anlamlı hediye

Niyazi Karakoç,  sendikal hareket ve belediyeciliğin çalışmaları ile ilgili Gatignon'nu bilgilendirdikten sonra İstanbul ve Kız Kulesi manzaralı ahşap rölyef yapımı bir tabloyu kendisine hediye etti.

Karakoç, bu programda kendilerine eşlik eden Paris/Sevran Belediyesi Çevre Geliştirmecisi ve Müdür Yardımcısı Ayşe Barış' a, Osman Türkmen' e ve İbrahim Ilıpınar'a da katkılarından dolayı teşekkür etti.

""

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı