Kategoriler

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY GENÇLİK KOLU BAŞKANI İLÇE BAŞKANINI TEKZİP ETTİ: “SİPAHİ’NİN YANINDAYIM!”

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç’un, “Bizden Demokrat Parti’ye geçmiş hiç kimse yok” açıklamasına Gençlik Kolu Başkanı Arda Sezer’den yalanlama geldi. Sezer, gazetemize yaptığı açıklamada Demokrat Parti saflarına katıldığını ve Hüseyin Sipahi’yi desteklediğini söyledi..

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti’ye geniş bir katılım olmuş ve çalışma programı düzenlenmişti. Demokrat Parti’ye katılan isimlerin arasında İYİ Parti Çekmeköy Gençlik Kolu Başkanı Arda Sezer ve Yardımcısı Tolga Par da vardı. Ancak Arda Sezer geçirdiği bir rahatsızlık dolayısı ile programa katılamadı. Tolga Par, gençlik kolu başkanı olarak kamuoyuna yansıyınca. İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Bizde istifa eden gençlik kolu başkanı yok, Tolga Par bizim gençlik kolu başkanımız değil” şeklinde bir açıklama yaptı.

Bunun üzerine İYİ Parti gençlik kolu başkanlığından Demokrat Parti saflarına geçtiğini söyleyen Arda Sezer, gazetemize açıklamalarda bulunarak, “Düzenlenen törene ben de katılacaktım. Ancak raporda da görüldüğü gibi geçirdiğim bir rahatsızlık dolayısı ile katılamadım. Başkan Yardımcısı Tolga Par, gençlik kolu başkanı olarak kamuoyuna yansıyınca ben de böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldım. Evet İYİ Parti Çekmeköy Gençlik Kolu Başkanıyım ve Demokrat Parti’ye katılarak belediye başkanlığı için Hüseyin Sipahi’yi destekliyorum. Kamuoyunun bilgisine” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1033 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı