Kategoriler

İstanbul Maratonu’nda Dikkat Çeken Görüntüler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen 43. İstanbul Maratonu sona erdi. Renkli görüntülere sahne olan maratonda en çok dikkat çeken kare ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun startı birlikte vermesiydi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 3 ismin koşu sırasındaki samimi tavırları son dönemde ortaya atılan "Millet İttifakı dağılıyor" söylemine yanıt olarak yorumlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye'nin en büyük spor organizasyonu N Kolay 43. İstanbul Maratonu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla birlikte start vermesiyle başladı.

ASYA'DAN AVRUPA'YA

Altunizade'den başlayan yarışta katılımcılar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçerek Avrupa yakasında koşuyu tamamladı. Toplamda 40 bin kişinin koştuğu organizasyonda bir yıl aradan sonra 15 kilometre koşusu ile 8 kilometre halk koşusu da düzenlendi.

KILIÇDAROĞLU, AKŞENER VE İMAMOĞLU BİRLİKTE YÜRÜDÜ

Maratonun startının ardından Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu da birlikte maraton heyecanını yaşadı. Üç isme, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da eşlik etti. Kılıçdaroğlu, maratona Cumhuriyeti'n kuruluş tarihi olan 1923 göğüs numarasıyla katılırken, Akşener'in numarasının ise 2023 olması dikkat çekti. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yürüyerek geçen Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

"MİLLET İTTİFAKI DAĞILIYOR" İDDİALARINA YANIT

Spor İstanbul'un düzenlediği maratona damga vuran isimler kuşkusuz Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu olurken, yürüyüşü birlikte yapan 3 ismin samimi tavırları, kameralara birlikte poz vermeleri ve kendilerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara el sallamaları da son dönemde ortaya atılan "Millet İttifakı dağılıyor" söylemine yanıt olarak yorumlandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1028 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı