Kategoriler

İnternet Kafeciler Esnaf Odası Anadolu’daki çocuklara yardım eli uzatıyor

İstanbul İnternet Kafeciler Esnaf Odası, Anadolu’nun ücra köşelerine ihtiyaç sahipleri çocuklara kışlık mont bot olmak üzere okullara bilgisayar yardımında bulunmak üzere İnternet Kafeciler üyeleriyle birlikte Doğudaki köylere yardım götürülecek. Başkan Ümit Büyük, “ Bizler sadece masa başında koltuğumuzda oturarak değil durumu iyi olmayan bölgelere yardım yapmayı planlıyoruz” dedi.

İstanbul İnternet Kafeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Büyük, “ Bizler sadece makamlarımızda oturarak değil halkın arasına katılarak durum değerlendirmesi yapıp kimlerin ihtiyaç sahibi olduğunu öğrenmek ve onlara yardım etmek için de çaba harcayacağız. Biz dedik ki artık bölgesel değil ulusal anlamda hiç fark etmez Doğusu, Batısı, Güneyi, Kuzeyi tüm Türkiye sınırları içinde bulunan köylerimize elimizden geldiği kadar yardımlarda bulunacağız” dedi.

Büyük, devamında şöyle dedi: “ Bizler İnternet Kafeciler Esnaf Odası olarak kırsal bölgede ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza destek amaçlı bir kampanya başlattık. Bu doğrultuda yardıma muhtaç olan okullara Bilgisayar eksikliklerini tamamlamak ve devletimizin de son günlerde başlatmış olduğu geri dönüşüm projesine katkı sağlamak ve bu geri dönüşümünde üyelerimizin elinde bulunan 2.el bilgisayarları hurdaya vermek yerine gerekli eksik parçaları tamamlayıp köy okullarına Bilgisayar laboratuvarı kuracağız. Ayrıca çocuklarımıza kışlık mont Bot bere eldiven atkı gibi kıyafetlerinde bu projeye dahil ettik. Burada İnternet kafecilerin çocukların üzerinden rant sağlayan para kazanan bir meslek kuruluşu olmadığımızı çocuklarımızın geleceği ile alakalı destekler veriyor ve devamında sürekli bu faaliyetlerde bulunacağımızı göstermek istiyoruz.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı