Kategoriler

İlhami Yıldırım’dan Kızılay'a eleştiri

Bir dönem Kızılay'a kayyum olarak atanan Binali Yıldırım'ın kardeşi Kızılay eski İstanbul İl Başkanı İlhami Yıldırım, Kızılay'ın başlattığı 'Askıda Pizza' uygulamasını eleştirdi.

MHP’nin çok tartışma yaratan 'Askıda Ekmek' kampanyasının ardından Türk Kızılayı da özel bir pizza zinciriyle anlaşıp, “Askıda Pizza’’ kampanyası başlatmıştı. Bir dönem Kızılay'da kayyum olarak görev yapan İlhami Yıldırım, "Acaba daha ne saçmalıklar göreceğiz ve duyacağız merak ediyorum" diyerek Kızılay'ın 'Askıda Pizza' uygulamasını eleştirdi. İlhami Yıldırım, eski başbakan Binali Yıldırım'ın da kardeşi.

İlhami Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Eskiden fırınlarda sessiz sedasız "askıda ekmek" olurdu. Mahalleli bir kendine bir askıya ekmek alırdı. Şimdi bazıları işin şeklini değiştirmişler. Pizza yapmışlar. Yarın da lahmacun mu yapılacak? Susayım diyorum ama vicdamını susturamıyorum. Özelde gördüğüm yanlışları söyledim diye" kötü adam, koltuk sevdalısı, tekere çomak sokan, kör muhalif" dediler. Bu ithamları kabul etmedim, etmeyeceğim lakin sükunetimini koruyarak belirtmek isterim ki; Bu ve benzeri yardımlaşma ahlakına sığmayan, reklam kokan ve ihtiyaç sahiplerini rencide edecek, milletimizin yardımsever vicdanına sığmayan hiçbir kampanyayı desteklemiyorum."

Yorumlar

Celal altun 3 Yıl Önce

Kızıl ayçocukluğumuzun güzide kuruluşu haık nazarında bitirildi siyaset girmemeliydi yazık oldu fakir bir aile çocuğu olarak ihtiyacım olduğu halde bağış yaptım şimdi durumum iyi elim yardım yapmaya gitmiyor eleştiri dpğru zamanında karşı çıkılmalıydı tüm kurumlar aynı

Daha Fazla Haber
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1033 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı