Kategoriler

Hangi Belediye Galip Öztürk’ün Kiracısı?

AK Partili Beykoz Belediyesi, cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezası alan firari Galip Öztürk’ün kiracısı çıktı. Kiraladığı binayı millet kıraathanesi olarak kullanan belediye, bir yılda 351 bin TL kira ödedi.

Beykoz Belediyesi, cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezası alan ve cezasının kesinleşmesiyle yurtdışına kaçan firari Galip Öztürk’ün kiracısı çıktı. Beykoz Belediyesi’nin 2020 Yıl Faaliyet Raporu’nda yer alan bilgilere göre, belediye Kavacık’taki millet kıraathanesi binasını Galip Öztürk Turizm Yatırımları A.Ş.’den kiraladı. Belediye, sadece 2020 yılında, Galip Öztürk'ün kurduğu ve yönetim kurulunda da çocuklarının yer aldığı Galip Öztürk Turizm Yatırımları A.Ş.’ye tam 351 bin 156 TL kira ödedi.

Galip Öztürk, 25 yıl önce Beyoğlu'nda öldürülen Kuvvet Köseoğlu cinayetine ilişkin yargılandığı davada, cinayeti azmettirme suçlamasıyla müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezasının onandığı gün Gürcistan'a kaçan Öztürk aynı zamanda da Kızılay'ın verdiği “Merhamet Madalyası”nın da sahibi. Öztürk ayırıca, Metro Turizm'in de bağlı olduğu Metro Holding'in de sahibi.

1.5 MİLYON TL KİRA ÖDENDİ

Geçtiğimiz yıl kiraladığı binalar için yaklaşık 1 milyon 500 bin TL kira ödeyen belediyenin kirasını ödediği yerler arasında Yeşilay Beykoz Şubesi ile Beykoz İlçe Müftülüğü de yer alıyor. Belediye, Yeşilay Beykoz Şubesi’nin binası için 32 bin 320 TL ve Beykoz İlçe Müftülüğü binası için de 5 bin 600 TL kira ödedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı