Kategoriler

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın’a protesto şoku!

CHP Sancaktepe İlçe Binası önünde toplanan partililer, görevden alınan mahalle temsilcilerinin haksızlığa uğradığı gerekçesiyle protesto eyleminde bulundu. İlçe Başkanı Muharrem Aydın’ın keyfi uygulamaları protesto edildi.

Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın’a tepkiler devam ediyor. Pasif tutumu, sahada olmayışının yanı sıra aldığı keyfi kararlar bardağı taşırmış durumda. Son olarak İlçe Binası önünde toplanan partililer, görevden alınan mahalle temsilcilerinin haksızlığa uğradığı gerekçesiyle protesto eyleminde bulundu.

Konu ilgili açıklama yapan Sancaktepe İlçe Delegesi Mevlana Mahallesi Birim Başkanı Ergün Öner, İlçe Yönetiminin yaptığı bu tutuma; “İlçe yönetimi tarafından Mevlana Mahallesi Birim Başkanlığı görevime, öncesinde hiç bir açıklama ve görüşme yapılmadan son verilmiştir” diyerek tepki gösterdi.

Öner, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sancaktepe Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı almış olduğu bu yanlış karardan bir an önce dönmez ise önce il başkanlığı, genel merkeze kadar gidilecektir. Sizi İl başkan yardımcısı da kurtaramaz. Şimdi 19 mahallede Anti propagandaya başlayalım mı? En kısa süreçte parti içi demokrasi işleyeceğine inanmak mahalle komite başkanlık görevini layıkıyla yerine getiren başkanlarımıza görevi iade etmenizi talep ediyoruz. Öz eleştiri bekliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi terbiyesi ve kimliği bizlere her şeyden önce doğru, dürüst ve ahlaklı kişiliğe sahip bireyler olmayı öğretti’’ dedi. .

Yorumlar

SADIK DEMİR EMEKLİ GELİR UZMANI 13 Ay Önce

Muharrem AYDIN özgürlükçü demokasiden, ekolojik dengelerin sağlanmısından, millet iradesinin herşeyin üzerinde olmasından, üreticinin desteklenmesi, hak hukuk ve adaletten yana tutum sergilenmesinden yana olan bir Başandır. Herkes kendisini sorgulasın Muharrem başkanın milliyetçiliğini düşüncesini kimse sorgulamasın.

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı