Kategoriler

ÇEKMEKÖY SİVASLILAR, BERAT KANDİLİNDE MERHUM MUHSİN YAZICOĞLU’NU UNUTMADI

Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği, Büyük Birlik Partisi (BBP) eski lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun 12. Ölüm yıl dönümünde  hayır lokması dağıttı.

Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği, geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun 12. Ölüm yıl dönümünde hayır lokması dağıttı. Çekmeköy Madenler Meydanı’nda  5 bin lokma dağıtımı yapıldı. Lokma dağıtımına; Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği Başkanı Soner Çiçekli ve dernek yönetimi, önceki dönem başkanı Hüseyin Yücel, Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis üyeleri Yılmaz Sezgin, Turgay Tuna ile Sivaslı hemşeriler katıldı

Vatandaş tarafından büyük ilgi ve dua alan hayır lokması, tüm gün boyunca devam etti. Lokmasını alan vatandaşlar, Merhum Yazıcıoğlu’na dua ederken, Lokma dağıtımını yapan dernek yönetimine teşekkür etti.

Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği Soner Çiçekli, “Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikast sonucu öldürülmesinin üzerinden 12 yıl geçti. Yaşadığı tüm acılara rağmen inançlı ve ilkeli siyasi mücadelesini, dürüstlüğü ve dik duruşu ile sürdürmüş olan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve saygı ile anıyoruz. Hayatının her döneminde, karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde, milli ve manevi değerlerin yücelmesi, millet ve vatanın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet yad ediyor, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı