Kategoriler

Ataşehir'de akıl almaz lastik hırsızlığı

Ataşehir'de bir lastik dükkanına giren hırsızlar 7 dakikada 70 bin lira değerindeki lastikleri çalarak pes dedirtti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Dükkan sahibi ise, "7 dakika içinde 70 bin lira değerindeki lastiği götürmeleri bayağı ürkütücü. Bu olay benim başıma daha önce de geldi. Hiçbir şekilde sonuç alamıyoruz" diyerek isyan etti.

Olay, Ataşehir İçerenköy Mahallesi Eski Üsküdar Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir lastikçi dükkanında sabah 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yürüyerek dükkanın önüne gelen bir kişi önce etrafı kontrol etti. Ardından 4-5 kişi beyaz minibüsle dükkanın önüne geldi ve kepenkleri kırarak içeri girdi. Dükkanın içinde bulunan lastikleri minibüse taşıyan şahıslar, 7 dakika içerisinde 70 bin değerindeki lastikleri alarak olay yerinden ayrıldı.

Lastik bayisinin sahibi Gökhan Kabakçı, Hırsızlık olayı sabah saat 07.00 sıralarında oluyor. 6 kişilik bir vatandaş grubu 7 dakika içinde yaklaşık 70 bin TL'lik lastiğimizi çalıyor. Kamera görüntülerinden saydığımız kadarıyla toplam 52 adet lastik var. Bunun değeri ortalama 70 bin lira. 7 dakika içinde 70 bin lira değerindeki lastiği götürmeleri bayağı ürkütücü. Ve bu olay benim başıma daha önce de geldi. Hiçbir şekilde sonunu alamıyoruz. Kamera sistemlerimiz, güvenliğimiz son noktada. Bu olay çoğaldı, artık sesimizin duyulmasını istiyoruz" diyerek hırsızlık olayına isyan etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı