Kategoriler

Çeksiad İşadamları Moğalistan'ı Fethetti!

Çekmeköylü Sanayici ve İşadamları Derneği (Çeksiad) Dünya'ya açılıyor.

Çekmeköylü Sanayici ve İşadamları Derneği (Çeksiad) Dünya’ya açılıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak ve dernek üyesi 17 işadamı yatırım imkânlarını incelemek ve ikili anlaşmalar yapmak üzere Moğolistan'a iş ziyaretinde bulundu. 


Türklerin atayurdu olan Moğolistan, zengin ve bakir yeraltı kaynakları ile son yıllarda birçok yatırımcının rotasına girdi. Çekmeköylü Sanayici ve İşadamları Derneği (Çeksiad) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak ve dernek üyesi 17 işadamı yatırım imkânlarını incelemek ve ikili anlaşmalar yapmak üzere Moğolistan'a iş ziyaretinde bulundu. Ziyarete Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da katıldı. Erdal Albayrak, gezide Moğol işadamları ile karşılıklı iş görüşmeleri yaptıklarını kaydetti. Albayrak, Moğolistan'ın özellikle inşaat sektöründe büyük fırsatlar içerdiğini belirterek, temaslarının oldukça verimli geçtiğini de söyledi.

""

TBMM başkanı Cemil Çiçek'in de onuruna verilen yemek proğramına katılan Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği başkanı Erdal Albayrak ve dernek üyeleri yapılan gezi programında hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. Aynı zamanda Çekmeköy Kurucu Başkanı Bilent Dündar’ın 216 Yapı olarak Moğalistan’da temelini attığı 3 bin konutluk proje incelendi. Dündar’ın bu projesi işadamlarına ışık tuttu. Gezide Moğol heyeti ayrıca işadamlarına ülkelerini ve ticaretlerini anlatan bir de brifing verdi. Moğolistan’ın tarihi ve turistlik yerlerini gezmeyi ihmal etmeyen ÇEKSİAD üyeleri, gezinin her anlamda verimli geçtiğini söylediler.

""

""

""

""

""

""

""

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı