Kategoriler

21 mahalle muhtarı ile huzur açılımı

Çekmeköy Müteahhitler Derneği (ÇEKMÜDER), Çekmeköy'ün 21 mahalle muhtarı...

ÇEKMÜDER’den 21 mahalle muhtarı ile huzur açılımı

 

Çekmeköy Müteahhitler Derneği (ÇEKMÜDER), Çekmeköy’ün 21 mahalle  muhtarı ile bir araya geldi. Muhtarlarla bir araya gelen ÇEKMÜDER, Çekmeköy’ün sorunlarını mahallenin en yetkilisinden dinledi.

ÇEKMÜDER binasında gerçekleştirilen toplantıya Çekmeköy’ün 21 mahalle muhtarının yanı sıra çok sayıda ÇEKMÜDER üyesi de katıldı. Yeni seçilen yönetimin huzurlu ve sorunsuz bir Çekmeköy için gerçekleştirecekleri projeler arasında Çekmeköy Mahalle Muhtarları ile toplantının ardından Çekmeköy Belediyesi önünde tüm Çekmeköy’e yoğun katılımlı bir iftar programı var.

Çekmeköy sınırları içerisinde çok etkin bir dernek olan ve Çekmeköy Emniyet binasına yeni şeklini veren ÇEKMÜDER, Çekmeköy’ün mahalle muhtarlarından Çekmeköy’ün sorunlarını dinledi. Çekmeköy’ün huzurlu ve güvenli olması bizim için de gerekli diyen ÇEKMÜDER Başkanı Nihat Atam, “Burada toplanma amacımız birlikte neler yapabileceğimizi konuşmak.  Biz ÇEKMÜDER olarak muhtarlarımızla birlikte çalışmak istiyoruz. Çekmeköy’ü yeniden inşa etmek için çıktık bu yola. Bu yolda yanımızda mahallenin sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımızın olmasını istiyoruz. Siz muhtarlarımızdan mahallelerde ne gibi sorunlar olduğunu öğrenirsek biz de müteahhitler olarak neler yapabiliriz bunu görürüz ” dedi.

""

Muhtarların da söz alıp, kendilerini ve mahallelerini tanıttıkları, mahallenin sorunlarını anlattıkları toplantıda Çekmeköy-Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Can Alan da, “Mahallenin ve mahallelinin bütün sorunlarını biz muhtarlar biliriz. Mahallede kimin aç, kimin tok yattığını bizden iyi kimse bilemez. Burada eğer gerçekten bir çare üretip, sorun gidermek istiyorsanız muhtarlarla ortak hareket edip, onları dinlemelisiniz” şeklinde konuştu.

Mahallesinde olan asayiş sorunlarının bir an önce giderilmesini isteyen Çekmeköy- Merkez Mahallesi Muhtarı Ayşe Güneş de şunları söyledi: “Benim mahallemde asayiş sorunları ve kötü alışkanlıklara bulaşmış gençler var. Ben bu gençlerimizin tertemiz yüreğine inanıyorum ve kötü alışkanlıklara, işleri olmadığı için bulaştıklarını düşünüyorum. Benim müteahhitlerden isteğim bu gençlerimize iş vermeleri. Eğer ki bu gençlerimizin bir işi olursa kötü alışkanlıklardan kurtulurlar. Her müteahhit bir gencimize iş verse bütün gençlerimizi kurtarmış oluruz.”

""

""

""

""

""

""

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1031 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı