Kategoriler

Yüksek yeni projeleri ile dikkat çekecek!

Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek, basın mensupları...

Hüseyin Yüksek yeni projeleri ile dikkat çekecek!

 

Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek, basın mensupları ile bir araya gelerek gündemdeki konuları ve hedeflediği projelerini anlattı. Yüksek, yeni bir sivil toplum kuruluşu oluşumu için kolları sıvadığını söyledi.

 

Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek seçim sonrasında basın mensupları ile biraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Gündemdeki konular, Çekmeköy’de yapılması gereken hizmetler gibi pek çok konunun konuşulduğu toplantıya; Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin ile Ak Parti Yöneticisi ve Siyasal İşler Birim Başkanı Vahdet Erdoğan katıldı.

Yüksek: “Tek derdimiz vatandaşımıza hizmet”

Hoş sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltılı buluşmada Yüksek şunları söyledi:"Siyaset gönül işidir. Eğer bu makamda oturuyorsanız da bunun hakkını vermek zorundasınız. Millet, hizmet için bizlere oy veriyor. Bizler de vatandaşımızın bu beklentilerini karşılamak zorundayız. Ak Parti’de siyaset yapan herkes gibi Çekmeköylülerin haklarını hukuklarını korumak, oy veren vermeyen herkese hizmet etmek için göreve geldik. Benim tek derdim var, o da halkımıza hizmet etmektir”.

""

Hüseyin Yüksek Türkiye genelinde faal olacak bir dernek oluşumu içinde olacaklarını söyleyerek, “Sokak Çocuklarını Koruma ve Yaşatma Derneği kurmak için kollarımızı sıvadık. Siyasetten uzak, sadece sokak çocuklarının ihtiyaçlarını çözecek bu dernek ile ilgili çalışmalarımızın son aşamasındayız. Bu noktada hiçbir beklentimiz yok” dedi.

Hüseyin Yüksek'in konuşmasından sonra Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin bir teşekkür konuşması yaptı. Kendilerine güvenen ve destekleyenlere teşekkür eden Sezgin mesleği olan elektrik ve AYEDAŞ uygulamalarında yaşanan bazı olumsuzlukları incelediğini ve günü geldiğinde vatandaşın daha iyi hizmet alması için yapılacak çalışmalar noktasında basından destek istedi.

Kahvaltılı tanışma programı hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1025 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı