Kategoriler

Yeşil Sokak, ‘Mobilyacılar Çarşısı’ Olarak Tescillenecek

Ümraniye Alemdağ Caddesi ile paralel olan ve yaklaşık 30 mobilyacının olduğu Yeşil Sokak birkaç proje ile hareketlenecek. Mobilyacılar esnafı, Alemdağ Caddesi’ndeki haraketlilikten faydalanmak için öncelikle sokak başlarına reklam ve tabela yapılmasını istiyor.

Ümraniye’de en çok mobilyacının olduğu sokak olarak bilenen Alemdağ Caddesi bağlantılı Yeşil Sokak esnafı, sokağı daha da canlı ve hareketli hale getirmek için kolları sıvadı. Alemdağ Caddesi’nin trafiğe kapatılmasından sonra buradaki hareketliği sokağa taşımaya karar veren esnaf, belediyeden birkaç çalışma talep ederek, sokağı daha da canlı hale getireceklerini söylüyor.

Mobilyacılar esnafı, “Yeşil Sokak esnafı olarak reklam ve tabela başvurusu yapmış bulunmaktayız. Alemdağ Caddesi ve Yeşil Sokak bağlantısı olan Bosna Hersek Sokağı, Necip Fasıl Kısakürek Sokağı, Çarşı Sokağı, Tel Ağacı Sokağı, Yayla Sokak ve Alkılıç Sokağı’nın başlarına tabela rica ediyoruz. Yegane Sokağı’nda sola dönüş tabelası olmadığından Yeşil Sokağa araçlar ters giriyor, buraya tabela takılması başka bir ricamız. Sokak girişine tanıtıcı mobilyacılar çarşısı tabelası, belli yerlerde de çiçeklik. çöp kutusu konulursa sokağımız daha modern hale gelir. Sonuçta kim ne kadar buraya çok gelirse Ümraniyemizin faydasına olur. İlçe dışından da insanlar gelir, bu hareketlilik hem esnafımıza yansır hem de vatandaşa. Belediyemizin bize vereceği destekle Yeşil Sokak, mobilyacılar çarşısı olarak tescillenir”..

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1026 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı