Kategoriler

Ünal Bellek ve Şükrü Bakar’a Gezi Tepkisi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve ekibinin İzmir’e düzenlediği ‘Kültür turu’ adı altındaki geziye CHP’li meclis üyelerinden sadece Ünal Bellek ve Şükrü Bakar’ın katılması parti tabanında tepki topladı. Katılımın CHP ilçe başkanlığının bilgisi dışında gerçekleştiği gelen bilgiler arasında.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte İzmir’e ‘Kültür Turu’ adı altında gezi düzenledi. Başkan Poyraz sosyal medya hesabından, ‘’Meclis üyelerimiz ve Başkan Yardımcılarımız ile birlikte istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştiriyoruz’ paylaşım yaptı. Toplantıda CHP Çekmeköy Grup başkan vekili Ünal Bellek’in fotoğraf karesinde yer alması dikkat çekti. Geziye katılan diğer bir isim olan CHP Meclis üyesi Şükrü Bakar’ın fotoğraf karesinde yer almamasına ise ‘gelecek tepkilerden çekindiği’ şeklinde yorumlandı.

İLÇENİN BİLGİSİ YOK!

Geziye tüm meclis üyelerinin davet edildiği ancak CHP’den sadece Şükrü Bakar ve Ünal Bellek’in katılması kafalarda soru işareti yarattı. Geziye katılan iki meclis üyesinin İlçe başkanlarına bilgi vermediği söylendi. İlçe başkanlığının geziye katılan iki meclis üyesi ile bir araya gelip bu durumu konuşacağı bilgisi de geldi. Partililer ise, gezinin ilçe başkanlığının bilgisi dışında yapılmasına tepkili. Partililer ayrıca geziye sadece adı geçen iki meclis üyesinin katılmasına da bir anlam vermediklerini söylüyor.

Yorumlar

Ünal Bellek ve Şükrü Bakar’a... 3 Yıl Önce

Ünal Bellek ve Şükrü Bakar’a Gezi Tepkisi! Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve ekibinin İzmir’e düzenlediği ‘Kültür turu’ adı altındaki geziye

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı