Kategoriler

Ümraniye'de karne heyecanı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Yavuz Selim Ortaokulu 2013-2014...

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Yavuz Selim Ortaokulu 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

2013-2014 Eğitim- Öğretim yılı sona erdi. Öğrenciler koca bir yılın çabasının sonucu olan karnelerini alırken, son sınıf öğrencileri de mezuniyet heyecanı yaşadı. Yavuz Selim Orta Okulu düzenlediği bir programla mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Törene; Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Kılıç, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye Milli Eğitim Şube Müdürleri, Arif Karapıçak ve Gülay Turhan, Okul müdürleri ile çok sayıda veliler ve öğrenciler katıldı. Okulun mezuniyet töreni, orkestra ve korosunun muhteşem gösterisiyle başlarken, diğer bir taraftan da tüm öğrencilerin hep bir ağızdan eşlik ettiği Türk Sanat Müziği ve türkülerle devam etti.

 

 

Süleyman Gökçimen; ‘‘Biz öğrencilerimizi, yaşadıkları çağa göre yetiştirmeye çalıştık’’

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren; İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen; “Bu güzel ilçemiz Ümraniye’de, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nun 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı kapanış töreni için bir araya geldik. Biz öğrencilerimizi yaşadıkları çağa uygun olarak yetiştirmeye çalıştık. Tüm öğrencilere hayırlı tatiller dilerken, onları yetiştiren öğretmenlere çok teşekkür ediyorum” diyerek dereceye giren öğrencilerden okul 3.’sü Tuğba Şahin’e hediyesini verdi.

 

Başkan Hasan Can; ‘‘Milli değerlerimizi pekiştirecek faaliyetlere de zaman ayırın’’

Törende söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; “2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının karne sevincini paylaşmak için sizlerle birlikteyiz. Yaz tatiline girdiğimiz bu günde başarılı olup derece alan öğrencilerimizi kutluyorum. Yaz tatilinde iyi dinlenin ama bu arada sadece dinlenmekle vakit geçirmeyin. Arada sırada kitaplara da bir göz atarak bilgilerinizi taze tutun. Ayrıca Milli değerlerimizi de pekiştirecek faaliyetlere de zaman ayırın. Belediye olarak, Bizler tatil yapamayan çocuklarımız için her yıl düzenlediğimiz eğlenceli ve öğretici yaz spor okullarını bu yıl da düzenleyeceğiz” dedi. Başkan Hasan Can okul 2.’si olan Saliha Aleyna Çınar’a hediyesini takdim ederek tebrik etti.

 

Mustafa Çek; ‘‘Bizler protokol olarak öğrencilerimizin sevincini paylaşmak için buradayız’’

Son olarak söz alan Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek; “Bir Eğitim-Öğretim yılının daha sonuna geldik. Bugün itibari ile öğrencilerimiz karnelerini, okulunu bitirenler ise diplomalarını almaya hak kazandılar. Bizler protokol olarak öğrencilerimizin sevincini paylaşmak için bir araya geldik” dedi ve okul 1.si olan Şeymanur Akçay’a hediyesini verdi.

Konuşmaların ardından; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can özel olarak, dereceye giren öğrencilere saat takdim etti. Daha sonra Yavuz Selim Ortaokul öğrencileri hazırladıkları folklor gösterisini tüm izleyenlerin beğenisine sundu. Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve konuklar sınıfları gezerek; Öğrencilere karnelerini takdim etti ve fotoğraf çektirdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı