Kategoriler

Ümraniye Nikâh Sarayı misafirlerini ağırlıyor

Ümraniye Belediyesinin hemşeri derneklerine düzenlediği iftar yemeğinde bu...

Ümraniye Belediyesinin hemşeri derneklerine düzenlediği iftar yemeğinde bu kez Bingöllüleri buluşturdu. Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda verilen iftar yemeğine; Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Hakan Karataş, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı, Bingöl Dernek Başkanı Naci Buğu, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Bingöllü hemşeriler katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Bingöl Dernek Başkanı Naci Buğu:  “Bu akşam Ramazan ayının bu manevi havasını siz değerli hemşerilerimle yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Dernek olarak tek amacımız, bu tür faaliyetler ile bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Hepinize afiyet olsun” dedi.

""

Ardından söz alan Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi Oktay Ediş: “Ramazan paylaşmaktır. Bu vesileyle düzenlenen organizasyonlarla değerlerimizi yaşamaya devam ediyoruz.  Bize bu imkânı sağlayan, Sayın Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür eder hepinize ağız tadıyla, sağlıklı ve sıhhatli bir ramazan geçirmenizi dilerim” dedi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı ise: “İnşallah bu tür faaliyetlerle, katılımın yoğun olduğu iftar yemeklerinde buluşmaya devam ederiz. Ramazanın tüm Dünya’da barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyor hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Son olarak söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş: “Mübarek ay olan Ramazan-ı Şerif’in tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kardeşliğin en üst mertebede olduğu bu ayda her yıl düzenlemiş olduğumuz iftar sofralarıyla da bunu pekiştirmiş oluyoruz. Ramazanda da sosyal yardımlarımız devam ediyor. Verdiğimiz sosyal market kartı ile kardeşlerimizin alışveriş yapar gibi erzaklarını almalarını sağlıyoruz. Bu yılda 26 hemşeri derneğiyle Ümraniye Meydanı’ndaki etkinlik alanında bir araya geliyoruz. Geceniz mübarek olsun” dedi.

Konuşmaların ardından program sona erdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
138 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
159 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı