Kategoriler

Ümraniye metrosunda cinsel ilişki kameralara yansıdı!

İstanbul'un Bebek sahilinde çekilen cinsel ilişki videosu kamuoyunun gündeminden halen düşmemişken, Türkiye güne yeni bir skandalla uyandı. Ümraniye metrosunda cinsel ilişki videosu Twitter başta olmak üzere sosyal medyada gündem oldu. Olayın ardından vatandaşlar İstanbul'da neler oluyor? diye sormaya başladı. İşte kameralara yansıyan Ümraniye Altınşehir metro durağında yaşanan olay!

Ümraniye metro cinsel ilişki olayı gündem oldu. Ümraniye metrosunda cinsel ilişki videosu Twitter başta olmak üzere sosyal medyada gündem oldu. Olayın ardından vatandaşlar İstanbul'da neler oluyor? diye sormaya başladı. İşte kameralara yansıyan Ümraniye Altınşehir metro durağında yaşanan olay haberimizde...

ÜMRANİYE METROSUNDA CİNSEL İLİŞKİ

Türkiye, İstanbul'un Bebek sahilinde yaşanan cinsel ilişki skandalını konuşmaya devam ederken internete düşen yeni bir video sosyal medyada yine infial yarattı. Ümraniye Altınşehir metro durağında çekilen videoda, bir çiftin akşam saatlerinde istasyonun yanında ulu orta cinsel ilişkiye girdikleri anlar yer aldı.

ÜMRANİYE'DE NE OLDU?

Ümraniye'de yaşanan olayda çift açık alanda ilişkiye girdiği görülürken o anlar kameralara yansıdı. Vatandaşlar tarafından çok net bir şekilde görülen olay sosyal medyada trend oldu.

ÇEVREDEN FARK EDİLDİLER

Olay sırasında bağlantı köpürüşünden geçen bir vatandaş geçen bir vatandaş çifti kayda aldı. Görüntülerin internete düşmesiyle trend olan olan görüntülerde rahat tavırlar sergileyen çiftin işlek caddede seyreden araç ve insanlara aldırış etmeden dakikalarca ilişkiye devam ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1026 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı