Kategoriler

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde ‘Bir Kış Masalı’ Yaşanıyor

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan minik kursiyerler, farklı etkinliklerle yarıyıl tatilinin keyfini çıkarıyorlar.

Masalcı Abla Zeynep Erkorkmaz’ın hazırlayıp sunduğu interaktif “Bir Kış Masalı” adlı tiyatro, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi şubelerinde sahneleniyor. İlk gösteri Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi İçmeler Mahallesi şubesinde düzenlendi. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anne ve çocukları, gösteriyi keyifle izledi. Çocuklar masalın kahramanı oldu, müzikli oyunlar ve danslar masala renk kattı. Minik kursiyerler, tiyatronun ardından Kış Masalı köşesinde etkinliklere katıldı, sınıf içi etkinliğinde “Kış Masalı Kartları” yaptı.

‘Eğitim Kenti Tuzla’ Olarak Tanınmak İstiyoruz
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla eğitim hizmetlerine devam edeceklerini söyledi. Çocuklarını Tuzla Belediyesi’nin eğitim birimlerine emanet eden velilere teşekkür eden Bacacı, “İnsanın canını güvendiği bir yere emanet etmesi kadar güzel bir şey yoktur. Eğitim küçük yaşta başlamalı, evdeki annelerimizle beraber bu taçlanmalı. Tuzla Belediyesi olarak yavrularımız ve annelerimizle beraber eğitimlerimize devam edeceğiz. Annelerimiz evden çıksın, kendilerini eğitsin istiyoruz. Velilerimiz ve yavrularımızla beraber çok güzel birliktelikler oluşturduk. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla eğitim hizmetlerimize her daim devam edeceğiz. Tuzla’nın “Eğitim Kenti Tuzla” olarak tanınmasını istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı