Kategoriler

Sivaslılar Ümraniye’de buluştu

İstanbul’daki Sivaslılar, Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda İstanbul Sivaslılar Derneği’nin yemeğinde buluştu. Programa Başkan Hasan Can ve Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım da katılarak Sivaslı hemşerilerle buluştu.

Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Yönetimi, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Şinasi Albayrak ve Sivaslı hemşeriler katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can programda yaptığı konuşmada; Sivaslı hemşerilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Allah’ın selamı hepinizin, hepimizin üzerine olsun” dedi. Başkan Hasan Can, hemşeriliğin öneminden bahsederek Sivas’a ziyaretlerinde yaşadığı tecrübelerden ve Sivas’ın güzelliğinden bahsetti. 31 Mart Seçimleri’nin öneminden de bahseden Başkan Hasan Can; “Allah yâr ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, Ümraniye'de yüzde 70 oy hedefine ulaşmak için hiçbir engelin olmadığını ve bu potansiyelin olduğunu vurgulayarak, Sivaslılardan destek istedi. Bazı CHP'li belediyelerin hiçbir hizmet yapmadan yüksek oranlarda oy aldığını anlatan Yıldırım, "Eğer yüzde 70 oy oranına ulaşırsak Ümraniye'yi kat kat daha iyi hizmetlerle uçurmuş oluruz diye düşünüyorum. Yüzde 70'in ana fikri bu. Yapılabilir. Beşiktaş'ta yüzde 82'i arkadaşlar. Adam hiçbir şey yapmıyor. Sadece ideolojisine, adayı bile tanımıyor. Şu mikrofonu koy, gidiyor adam oy veriyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
57 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
51 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1038 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
145 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
125 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
369 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
437 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı