Kategoriler

ŞİLE BELEDİYESİ VE BEM-BİR-SEN İMZAYI ATTI

Şile Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN 7 No’lu şube) arasında Sosyal Denge Ödeme tutarlarının iyileştirilmesine yönelik protokol imzalandı.

İmza töreni Şile Belediyesi Başkanlık makamında yapıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Can Tabakoğlu, Şile Belediyesi olarak çalışanlarının hakları konusunda oldukça hassas olduklarını söyledi. Başkan Can Tabakoğlu; ‘’2004 yılında belediye başkanı olduğumdan beri, işçi memur, sözleşmeli personel kısaca belediye çalışanlarının ekonomik kazanımlarında en hassas düşünceye sahip bir belediyeye sahibiz” dedi. Tabakoğlu, 10 yılı aşkın bir süre Şile Belediyesi çalışanı olarak görev yaptığını, çalışanların durumunu, yaşadıkları sıkıntılarını çok iyi bildiğini, bu nedenle çalışan personelimizin yaşan standardının daha iyi olması için gayret ettiklerini söyledi.

BEM- BİR- SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanı Sıtkı Uçar törende yaptığı konuşmada; “Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’na memurların hakları konusunda hassas oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Uçar, “Sendikacılığın var oluş sebebi olan, üyelerin çalışmalarında, ekonomik ve sosyal hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek anlayışı ile bugün de BEM- BİR- SEN 7 No’lu Şube olarak, Şile Belediyesi ile imzaladığımız Sosyal Denge sözleşmesi ile memur çalışanların yüzü güldü” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
61 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
54 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1056 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
148 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
130 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
371 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
134 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
445 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
165 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
267 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı