Kategoriler

Mimar Mehmet Bölük Büyükada'da Anıldı

Mimar - Gazeteci - Yazar Mehmet Bölük, 20 Haziran Cuma günü Büyükada...

Mimar - Gazeteci - Yazar Mehmet Bölük, 20 Haziran Cuma günü Büyükada “Mehmet Bölük Kültür Sanat Parkı”nda yapılan konuşmalarla anıldı.

2013 yılında Adalar Belediyesi tarafından açılışı yapılan parkta bir araya gelen sevenleri Mimar Mehmet Bölük’e olan duygu ve anılarını paylaştılar.

Adalar CHP İlçe Başkanı Hıdır Delipınar’ın açılış konuşmasını yaptığı anma gününde, Mehmet Bölük’ün ülkemizde yaşanan yolsuzlukların yılmadan üstüne giderek belgeleriyle kanıtladığını belirterek “Siyasi dava arkadaşları olarak bizler Mehmet Bölük’ün inandığı değerler uğruna yapmış olduğu mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Gazeteci Yazar Miyase İlknur, Mimar Mehmet Bölük’ü inandığı davanın militanı olduğunu ifade ederek ilkeli duruşuyla bugün özlemini duyduğumuz örnek insanlardan biri olduğunu söyledi.

Konuşması esnasında duygulu anlar yaşayan Hasan Fehmi Güneş, Mehmet Bölük’ü için “O, sıradan bir CHP’li değildi. CHP onun kimliği, kişiliği ve en büyük değeriydi. Hayatının her anında CHP için yaşayan partinin değerlerine sahip çıkan biriydi” dedi.

Eski Bakanlardan Ali Topuz, Mehmet Bölük’ün ortaya çıkarmış olduğu yolsuzluk dosyalarının yeterince sahip çıkılmadığını belirterek “Mehmet’in arkasında cesaretle durulabilseydi bu gün Türkiye bambaşka noktada olacaktı” dedi.

Son olarak konuşan Metin Tüzün, Mimar Mehmet Bölük’le övünç duyulması gerektiğini altını çizerek örnek bir siyasetçi olarak yolsuzlukların karşısında durmuş bildiği yoldan ayrılmamıştır dedi.  

2007 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Mimar Mehmet Bölük, ‘’Fazilet’in İstanbul Asalakları BİT’ler’’ ve ‘’El Tayyip’’ adıyla iki kitabı bulunan, CHP İstanbul İl Başkanlığı ve Adalar İlçe Başkanlığı da yapmıştı.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı