Kategoriler

Mahalle Birim Başkanları Kartal'da Toplandı

Kartal Belediyesi tarafından hazırlanan program kapsamında her ay gerçekleştirilen Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri Toplantısı’nın Eylül ayı oturumu yapıldı.

Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda gerçekleştirilen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve Mahalle Birim Başkanları katıldı.

Toplantıda mahalle birim başkanları mahallelerinde yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler hakkında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e bilgi verdi. Başkan Altınok Öz, yaptığı konuşmada “Kartal Belediyesi olarak birçok çalışmayı aynı anda yürütüyoruz. Kentler, meydanları ile yaşar anlayışıyla Kartalımıza ve Kartallı vatandaşlarımıza yeni meydanlar kazandırma düşüncesiyle yola çıktığımız Ceviz Meydanı ve Uğur Mumcu Kent Meydan’ı çalışmalarımız devam ediyor. İlçe Belediyelerinin bütçesini aşan; ama bizim buna rağmen tamamlayabildiğimiz Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi binamız var, şu an Kartallı vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Çocukların, gençlerin ve yetişkin bireylerin aynı anda, aynı ortamda bulunmaktan keyif aldığı, muhteşem manzaralı Yakacık Bayram Demirkol Parkı, binlerce vatandaşımızı ağırlıyor. Kimilerinin kaybettikçe anladığı değerleri, yerel yönetim olarak kaybetmeden anlıyor, onlara sahip çıkıyor ve geliştiriyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımız bu minvalde devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
46 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1023 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
136 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı