Kategoriler

Küçük Bir Kızın Yapmış Olduğu Sosyal Çağrı Yerini Buldu

Elif Ela Yılmaz’ın engelliler için yapmış olduğu çağrı yerini buldu. Sivas Zara Taşgöze Köy Kalkındırma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Yılmaz’ın girişimleri ile toplanan mavi kapaklar teslim edildi. Elektrikli akülü sandalyelerin sözü alındı.

Küçük bir kızın engelliler için yapmış olduğu sosyal çağrı cevapsız kalmadı. Elif Ela Yılmaz yaptığı sosyal çağrıda; “Ben Elif Ela Yılmaz Ben bu kampanyaya tüm insanların engelleri kolayca aşabileceğini göstermek için katıldım. Herkesin her türlü yardım kampanyalarına istediğince başkalarına bir el uzatmanın uzak olmadığı, herkesin benim sesimi duyabileceğine inanıyorum. Bu kampanyayı başlatan ve derneğimizin aracı olan tüm yöneticilerine kamu ve özel kuruluşlara sesimi duyuran herkese teşekkür ederim..” dedi.

Bu çağrıya sesiz kalmayan Sivas Zara Taşgöze Köy Kalkındırma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Yılmaz ve yönetimi harekete geçti. Elektrikli sandalye alma girişiminde topladıkları 6 milyon civarındaki mavi kapakları Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’a teslim ederek Akülü sandelye sözünü aldılar ve Elif Ela Yılmazın sesi oldular. Bu durumdan mutlu olan Sıvas Zara Taşgözü Köyü Dernek Başkanı Nurten Yılmaz Ataşehir Belediye Başkanlarına teşekkür ettiler...

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı