Kategoriler

Keskin: “Amacımız halkımızın en iyi hizmeti alması”

Sultanbeyli Belediyesi, ilçe halkının ihtiyacını gözeterek önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Muhsin Yazıcıoğlu Nikah Salonu yenilenerek hizmete sunuldu.

Bir süre önce tadilata alınan Muhsin Yazıcıoğlu Nikah Salonu fiziki açıdan güzel bir tasarımla yenilendi. Eski haliyle bazı ihtiyaçlara cevap veremeyen salon, yeni görüntüsüyle çiftlerden tam not aldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgiler verdi. Nikah salonunun titiz bir çalışmayla yenilendiğini ifade eden Başkan Keskin, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek adına nikah salonunun tadilata alındığını vurguladı. Mülkiyet sorunun çözüldüğüne dikkat çeken Başkan Keskin, bazı parsellerde tapu tebligatlarının yapıldığını hatırlattı. İlçenin genelinde çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan, ödeme koşullarının 2B ile aynı olduğuna dikkat çekerek, “Halkımızın yararına olacak şekilde çözülebilmesi için elimizden geleni yaptık. Peşin ödemelerde indirim ve taksit imkanı gibi seçeneklerimiz bulunuyor” dedi.

Sultanbeyli’nin uzun süredir uğraştığı tüm sorunların artık geride kaldığını kaydeden Başkan Keskin, “Tem Bağlantı yolları, hastanemiz, Gölet Projesi gibi önemli projeler hayata geçmekle kalmadı, mülkiyet konusu da tarih oldu” ifadelerini kullandı.

Başkan Keskin’in ardından İlçe Kaymakamı Metin Kubilay da katılımcıları selamladı. Sultanbeyli’de güzel çalışmaların olduğunu kaydeden Metin Kubilay, yenilenen nikah salonunun hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
46 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1023 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
136 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı