Kategoriler

Kartallı Kadınlar İçin Düzenlenen Ring Turu Devam Ediyor

Kartal’da ikamet eden kadınlar için Kartal Belediyesi’nin gerçekleştirdiği tanıtım turu, Yukarı Mahalle sakinleriyle devam etti. 2009 yılında Kartal Belediye Başkanı olduktan sonra birçok projeye hayat veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, gerçekleşmesini sağladığı projeleri yerinde gören Kartallı kadınlar görüş ve önerilerini belirtti.

Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından projeyle Kartal’ın mahallelerinden başlatılan Kartal turu, ilgi görmeye devam ediyor. Toplanan talepler doğrultusunda planlanan tur programına son olarak Kartal’ın Yukarı Mahalle semtinde ikamet eden kadınlar katıldı. Otobüslerle Kartal Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve sürdürdüğü projeleri ziyaret eden Kartallı kadınlara belediye görevlileri rehberlik yaptı. İlçeye kazandırılan son projeleri Kartallı kadınlara tanıtmak amacıyla başlatılan tanıtım turunda; Neyzen Tevfik Kolaylı Heykeli, Eşekli Kütüphaneci Anıtı, Srebrenitsa Soykırım Anıtı, Kartal Sanat Akademisi, Dragos Kazı Alanı, Dragos Su Sporları İskelesi, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi proje alanı, Mehmet Ali Büklü Parkı, Buz ve Kaykay Pisti, Kartallı Kazım Meydanı, Masal Müzesi, Rauf Denktaş Anıtı, Bayram Demirkol Parkı ile Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi binası gezdirildi.

Kartal’daki tüm mahallelerin dâhil olduğu ve zamana yayılan tanıtım turları, talebe göre belli aralıklarla yapılıyor. Biten ve devam eden projelerle ilgili ayrıntılı bilgilerin de verildiği tanıtım turunda hem vatandaşların projeler hakkında bilgi sahibi olması sağlanıyor, hem de projeler tanıtılarak halk tarafından kullanımlarının artırılmasını amaçlanıyor. Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan kent turu kapsamında; memnuniyetlerini belirten Kartallı kadınlar, özellikle sayısı 14’ü bulan kreşler, meydanlar ve artırılan yeşil alanlar konusunda yaşadıkları şaşkınlığı ifade ederek bu konudaki hassasiyetinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerini sundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1034 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı