Kategoriler

Kartal’ın Parklarındaki Güneş Enerjisi Sistemleri Güncelleniyor

Kartal Belediyesi parklarındaki güneş enerjili aydınlatma sistemlerine şebeke üzerinden yedek besleme hattı çekildi ve karşılaşabilecek her türlü olumsuz durum için önlem alındı.

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, ilçede bulunan tüm parklarda aydınlatma sistemleri ile ilgili bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Yürütülen bakım ve onarımın çalışmaları kapsamında ayrıca, güneş enerjili aydınlatma sistemlerine şebeke üzerinden yedek besleme hattı çekilerek karşılaşabilecek her türlü olumsuz durum için de tedbir alındı.

Güneş enerjili aydınlatma sistemlerine yapılan güncelleme ile; Mehmet Ali Büklü Parkı, Çamlık Parkı, 75. Yıl Parkı ve Çifteler Parkı’nda bulunan aydınlatma armatürleri revize edildi, aydınlatma kalitesi yükseltildi ve yaklaşık 23 bin metrekarelik alan için aydınlatma seviyesi yeterli düzeye çıkartıldı.

Aydınlatma sistemlerinin güncelleme çalışmalarına ilk olarak aydınlatma sorunu yaşanan parklarda öncelik verilirken diğer parklarda da oluşturulan program dâhilinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek.

Kartal’da çevreci teknolojilerin kullanımının yaygınlaştırılacağını belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Yenilenebilir enerji ile ilgili teknolojilerin Kartal’da aktif olarak kullanılmasına büyük önem veriyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamadan hizmet alabilmesi için de gerekli noktalarda hizmetlerimizi yeniliyor ve güncelliyoruz. Daha yeşil ve çevreci bir Kartal için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürecek, vatandaşlarımızın aldığı hizmet kalitesini arttıracağız.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı