Kategoriler

Kardeşlik Sofraları Akşemsettin'e Kuruldu

Mahalle iftarları kapsamında ilk sokak iftarını Mimar Sinan Mahallesi'nde...

Mahalle iftarları kapsamında ilk sokak iftarını Mimar Sinan Mahallesi’nde düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi ikinci sokak iftarını Akşemsettin Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Çok sayıda mahalle sakininin katıldığı iftar renkli görüntülere sahne oldu.

Onbir Ayın Sultanı Ramazan, Sultanbeyli’ye tüm güzellikleriyle geldi. Sultanbeyli Belediyesi’de her yıl olduğu gibi bu sene de tüm mahallelerde iftar programı düzenleyecek. İlk sokak iftarını çok sayıda mahalle sakininin katılımıyla Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçekleştiren belediye, Akşemsettin Mahallesi’nde de binlerce mahalle sakinini aynı iftar sofrasında buluşturdu. Akşemsettin Mahallesi iftar programının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Her yıl olduğu gibi bu sene de tüm mahallelerimizde iftar programı düzenleyeceğiz. Dün Mimar Sinan Mahallemizde ilk iftarımızı binlerce kardeşimizin katılımıyla yaptık. Bugün de sizlerleyiz” dedi.

""

“Hizmet Etmek İçin Varız”

“Yerel seçimleri kısa süre önce geride bıraktık” diyen Başkan Keskin, “Yerel seçimlerde vermiş olduğunuz destekten ötürü sizlere bu vesileyle teşekkür ederim. Seçimlerin ardından yeni ekibimizi oluşturduk. Hizmet kervanımız kaldığı yerden devam edecek. Bu dönem de yeni ekibimizle daha fazla hizmet etmek için çalışacağız” dedi. Sultanbeyli’nin altyapıdan üstyapıya kadar baştan aşağı yenilendiğini kaydeden Başkan Keskin, “Geçtiğimiz dönemde ilçemize çok sayıda yatırım yaptık. Bu sene bunun daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Geçmiş dönemden devam eden projelerimizi kısa sürede bitirmeye çalışırken yeni projelerimiz de başladı. Merkez Camii, 4 katlı otopark ve meydan genişletme çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı. 400 yataklı devlet hastanemizin yapımı devam ediyor. Ağız diş sağlığı merkezimizin de yakında başlaması için çaba harcıyoruz. Gölet Parkımızı da kısa süre önce hizmete sokmuştuk. Orası da yine ilçemizin en güzel projelerinden biri haline geldi” dedi.

İftar programına katılan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, “Böyle güzel bir yaz akşamında birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müslüman coğrafyasında maalesef kardeşlerimiz bu güzel ortamlardan mahrum. Biz onlara hep birlikte huzur için barış için dua etmeliyiz. Şükürler olsun ki ülkemizde birlik var, beraberlik var” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı