Kategoriler

Hilmi Türkmen'e anlamlı ziyaret

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, Rektör....

Medeniyet Üniversitesi Rektörü Hilmi Türkmen’i ziyaret etti 

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Başaran ile Genel Sekreter Talip Akkaya 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Hilmi Türkmen’i  makamında ziyaret ederek tebrik etti ve Hilmi Türkmen’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kentlerde üniversitelerin ve eğitimin önemini vurguladı. Türkmen üniversitemizin yaptığı çalışmaları destekleyeceklerini ve birlikte projelere imza atmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Türkmen ziyarette şunları söyledi: “Üsküdar'ın tarihi dokusunu, kültürel zenginliğini asla tahrip etmeden, ona yakışır ve ona yaraşır, her hizmetimizde insanı öne çıkararak, güzel hizmetlerimizi birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Ziyarette İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, üniversitemizin kuruluş süreci ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Yeni nesil bir devlet üniversite olarak kuruluş ve kurumsallaşma sürecinin büyük bir titizlikle oluşturulduğunu söyleyen Rektörümüz Okur, üniversitemizin merkezi konumu, güçlü akademik kadrosu, köklü hastanesi ve gelecek vizyonu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Okur şunları kaydetti: ”Yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, özel sektör, kamu kurulumları ile işbirliği yaparak toplum gelişimine yönelik sosyal projeler üretip SOSYOPARK çatısı altında uygulayacağız. Üniversitelerin eğitim, araştırma ve topluma hizmet etme gibi üç önemli görevi var. Üniversite ve yerel yönetim işbirliğiyle hayata geçirilen bir üniversite olarak alanında bir ilk olma özelliği taşıyan, Üsküdar Belediyesi ile kurduğumuz Üsküdar Çocuk Üniversitesi topluma hizmet etme görevimizin en önemli göstergesi.  Sahip olduğumuz sosyal sorumluluk bilinci ile sadece girişimcilik kültürü yerine, içerisinde toplumsal projelerin üretildiği ve gerçekleştirildiği bir üniversite olmak istiyoruz. Bu noktada Üsküdar Belediyesi ile başlattığımız projelerimizi güçlendirip yeni projeler geliştirmek ve topluma sağladığımız faydaları artırmak arzusundayız”.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı