Kategoriler

Hasan Can İl Dernekler Platformu istişare programına katıldı

Ümraniye İl Dernekler Platformu, STK temsilcileri, Bolu Derneğinin organize ettiği, Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen istişare programı ile bir araya geldiler.

Ümraniye İl Dernekler Platformu STK temsilcilerinin katılımıyla, Bolu Derneğinin organize ettiği Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde Tantavi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen istişare programında Başkan Hasan can, dernek başkanlarının sorularını yanıtladı. Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Cemali Ergül ve il dernek başkanları katıldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaptığı konuşmasında, AK Parti ilçe teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bugüne ekibimizle birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu güzel ilçemize 14 yıldır hizmet eden ve bugün bizi ağırlayan belediye başkanımız Sayın Hasan Can’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” diyerek, son dönemde yaşanan olaylara değindi ve konuşmasını noktaladı.

Ardından programa katılan dernek başkanları sırasıyla görüş, düşünce ve temennilerde bulundular.

İl dernek başkanları ile bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuşmasında, “Bugün burada hasbihal ediyoruz. Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Çünkü sizler, bir şehrin hemşerilerini temsil ediyorsunuz. Bizler de bu tür programlarla sizlerle bir araya geliyoruz “dedi. Dernek başkanlarının sorularını yanıtlayarak konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, Türkiye’nin geçmiş dönem sıkıntılarından ve Türkiye’nin içinden geçtiği zor günlerden bahsederek, Misak-ı millî’nin önemini anlattı. Başkan Hasan Can, Ümraniye’de yapımı devam eden başta Ümraniye meydanı ve metro çalışmaları olmak üzere birçok projelerden bahsederek konuşmasını sonlandırdı. Konuşmaların ardından program son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı