Kategoriler

Geleneksel Buluşmada Heyecan ve Adrenalin Tavan Yaptı

Eski Reşadiye Muhtarı, İşadamı Şaban Sert’in geleneksel hale getirdiği organizasyon ile gazetecilere yine keyifli ve eğlenceli bir gün yaşattı. Karın tadını yaşayan basın mensupları hem eğlendi hem de bol bol stres attı.

Çekmeköylü İşadamı ve Eski Reşadiye Muhtarı Şaban Sert ile İstanbul Gazete, Radyo ve İnternet Habercileri Derneği’nin her sene geleneksel hale getirdiği ‘10 Ocak Gazeteciler Günü mangal partisi’ bu sene yoğun kar yağması ile daha güzel hale geldi. Program Reşediye’de Şaban Sert’in arazisinde mangal yapılarak başlanıldı. Şaban Sert’in kendi elleri ile pişirdiği mangal sonrası, barakada Çingene sobası çevresinde çay sohbeti yapıldı. Çiftlikte keçi, ördek, kaz ve köpekleri severek kısa vakit geçiren basın mensupları üstü açık jeep ile orman içinde karda offroad heyecanı yaşadılar.

Offroad arasında ki mola’da orman içinde uzun süre yürüyüş sonrası orman içinde ki küçük kulübelerde mola verilip yakılan ateş çevresinde çay içilerek vücut ısılarını toparlamaya çalıştılar. Tekrar yürüyüş sonrası araçlarına dönen basın mensupları geç saatlere kadar orman içinde offroad heyecanına devam ettiler. Arazi arabasının bile zorlandığı ve bir yerde battığı parkurda ayaz soğuğunu iliklerine kadar hisseden gazeteciler, tekrar Çingene sobası etrafında çay sohbeti ile günün yorgunluğunu attılar. Gazeteciler Şaban Sert’in her zaman en güzel finali yaptığını belirterek kendilerini ağırladıkları için çok teşekkür ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı