Kategoriler

ESSİAD’dan Mahmut Eminmollaoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Dernek Başkanı Necmettin Sarı ve yönetimi, Ümraniye AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Mahmut Eminmollaoğlu’na ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Kısa adı ESSİAD olan Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği yönetimi, çiçeği burnundaki İlçe Başkanı Mahmut Eminmollağlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Sıcak ve Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Dernek Başkanı Necmettin Sarı, ilçe başkanı Eminmollağlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Bu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Mahmut Eminmollaoğlu, işadamları ile sürekli iletişim halinde olacaklarını söyledi ve ESSİAD’ın bölge için önemli bir STK olduğuna vurgu yaptı. İlçe başkanlığı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Mollaoğlu, “Bu görev; ne kadar onurlu ve şerefli ise bir o kadar da sadakat, gayret ve vefa gerektiren kutlu bir görevdir. Belki meşakkatli ancak büyüklerimiz ve tüm yol arkadaşlarımızla el ele gönül gönüle verdiğimizde birlik, beraberlik ve uyum içerisinde Allah'ın izni güzel işlere imza atacağımız bir görev olduğunu düşünüyorum. Burada kimseyi ötekileştirmeden, ayrım yapmadan ilçemizdeki vatandaşımız, yöneticilerimiz, kurum- kuruluşlarımız, muhtarlarımız, STK’larımız, esnafımız, işadamlarımız kısa herkes ve herkesimle uyum içinde ilçemiz adına güzellikler ortaya koymanın gayreti içinde olacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
66 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
54 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1062 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
148 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
130 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
371 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
134 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
446 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
165 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
267 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı