Kategoriler

Dünya Değişim Akademisi 70. merkezini Feneryolu'nda açtı!

"Şimdi değişim zamanı" diyerek Türkiye'den tüm dünyaya açılan Dünya Değişim Akademisi'nin tam donanımlı Değişim Uzmanları, İstanbul'un Feneryolu semtinde de dünyanın en kadim ve güçlü değişim tekniklerini sunacak!

Dünya Değişim Akademisi'nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosferi yeni açılan mekanda da bulacaksınız! Değişim bir maceradır diyen güler yüzlü, motivasyon dolu ve bilgili Değişim Uzmanları, ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından önemli bir mesajla herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor: "Bir değişim gerçekleşmesi ve hayatının olumlu yönde değişmesi için bu küçük gezegende küçük bir başlangıç yapman gerekir. Nedir o küçük başlangıç? Nefesin farkında olmak! Nefesinin farkında ol: Değişim başlayacaktır. O yüzden tüm çalışmalarımıza nefesle başlıyoruz."

Yeni merkezde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi,sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Feneryolu'nda da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı