Kategoriler

DOĞA HARİKASI ‘DODO’ HİZMETE AÇILDI…

İş İnsanı Hamit Çelik, Beykoz Çavuşbaşı’nda doğa tutkunlarının vazgeçemeyeceği ‘Dodo Et ve Kebap’ restoranı hizmete açtı. Açılışa iş ve siyaset dünyasından birçok tanıdık sima katıldı.

iş insanı olan Hamit Çelik, inşaat sektörünün ardından Dodo Et ve Kebap Restoranı kurarak yeme içme sektörüne adım attı. İl mekanını Sinop Gerze’de Dodo Plus Restoran ve AVM ile açan Hamit Çelik, ikinci mekanını da Beykoz Çavuşbaşı’nda hizmete soktu. Beykoz 164. Yıl Polis Hatıra Ormanı bölgesinde bulunan Dodo doğa tutkunlarının vazgeçilmezleri arasına girmeye aday. Aynı anda 200 kişiye yeme içme hizmeti verme kapasitesine sahip olan mekanda ahşap kaplamalı özel localarda (VİP) bulunuyor. Bu localarda müşteriler evlerindeki rahatlığı bulabileceği gibi iş ve özel günlerde toplantılar gerçekleştirebilirler. Yemyeşil bir vadide yer alan günün stresinden uzaklaşıp temiz havada kuş sesleri arasında zengin bir ortamda keyifli gün yaşayacağınız Dodo’da, seminer ve toplantılar için mekanın bahçesi 500 kişilik kapasiteye çıkarılabiliyor.

Dodo hafta sonu yaptığı açılış ile resmi olarak kapılarını açtı. Açılışa Sinoplu sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları, spor camiasının temsilcileri ve Hamit Çelik’in yakın dostları katıldı. İş insanı Hamit Çelik’e neden Dodo sorusuna kendisinin de bir doğa aşığı ve hayvan sever olduğunu söyleyerek “Dodo 17 yüzyıl sonlarında nesli tükenen güvercingiller familyasından olan uçamayan bir kuş cinsidir. Biz işletme olarak insanlara hem Dodo’yu tanıtmak hem de ismini yaşatmak için bu ismi kullandık” şeklinde açıkladı. İş insanı Hamit Çelik’in anlatımlarından yola çıkarsak Dodo yakın bir gelecekte Anadolu yakasının vazgeçilmez mekanları arasında yer alacak. Kahvaltı ve branç hizmetlerini de tabi ki es geçmeyelim.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1025 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı