Kategoriler

Çeksiad’ın yarınları Genç Çeksiad ile güvende…

ÇEKSİAD’ın en bu dönem ki en önemli projelerin başında gelen ÇEKSİAD Akademi ve Genç ÇEKSİAD, çalışmalara başladı. Dernek merkezinde ilk kez bir araya gelen Genç ÇEKSİAD üyeleri, hem kaynaştı hem de büyüklerinin bilgi ve birikimlerinden faydalandı.

Bölgenin en başarılı iş insanlarının bir araya geldiği ÇEKSİAD yeni dönemde ÇEKSİAD AKADEMİ ve GENÇ ÇEKSİAD gibi oluşturduğu komisyonlar ile faaliyetlerini çok daha geniş kitlelere sunuyor. ÇEKSİAD’ın yeni dönemdeki en önemli projelerinden biri olan genç ÇEKSİAD üyeleri dernek merkezinde bir araya geldi. İlk kez birbirlerini tanıma fırsatı bulan genç ÇEKSİAD üyeleri bu oluşumdan memnun ve mutlu olduklarını ifade ettiler.

Önümüzdeki günlerde oluşturulan komisyon ile birçok organizasyonla bir araya gelecek olan Genç ÇEKSİAD üyelerinin ilk buluşması oldukça verimli geçti. Genç üyeler, teker teker söz alarak hem kendilerini tanıttılar hem de fikir ve önerilerini dile getirdiler. Dernek yönetimi ise bilgi ve birikimlerini genç üyelerle paylaşarak her zaman yanında olacaklarının altını çizdiler.

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak Genç ÇEKSİAD’ın bu dönemdeki en önemli ve heyecan duydukları projelerin başında geldiğini söyleyerek, derneğin yarınları için şimdiden çalışmalara başladıklarını ifade etti. Gençlerin aynı zamanda ilerde babalarının işlerinin başına geçeceğini söyleyen Başkan Albayrak, “Burası bir okul. Bu okulda birbirimizden çok şey öğreneceğimizden eminiz. Önümüzdeki zamanlarda dernek üyemizde olan ülkemizin başarı iş adamlarımızı buraya davet edeceğiz. Sizlere hayat hikayelerini anlatacak. Daha çok bir araya gelip, kaynaşıp birbirinizi tanıyacaksınız. Bizlerde büyükleriniz olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Genç ÇEKSİAD Genel Koordinatörü Mustafa Kalaycı ise, oluşturulan bu komisyondan dolayı heyecan ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Kalaycı, Önümüzdeki süreçte daha çok bir araya gelip etkinlik ve organizasyonlarla Genç ÇEKSİAD olarak güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1033 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı