Kategoriler

Çekmeköy'ü buluşturan anlamlı iftar

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği'nin düzenlediği iftar yemeği ilçe...

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği’nin düzenlediği iftar yemeği ilçe protokülünü biraraya geterdi. Çekmem’in ihtiyaç sahipleri için çalımalarını başlattığı burs   programına destek olan sponsorara plaket takdimi yapılması iftarı anlamlı kıldı.

 

Geniş katılımlı program

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği, geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi. Herkesimden katıldığı iftar programına ilçe protokülede hazır bulundu.  İftar programına; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, İlçe MİLLİ Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy belediye başkan yardımcıları Ahmet Epli, Şahmettin Yüksel, Latif Coşar, Çekmeköy MHP İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul,  ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, İSMÜDER Başkanı Mehmet Cansızoğlu, ÇEKMÜDER başkanı Nihat Atam, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Muhtarlar katıldılar.

""

Dernek, Burs için kolları sıvadı

ÇEKSEM Başkanı Av. Selçuk Bayram yaptığı açılış konuşmasında derneğin çalışmaları ve projelerinden bahsetti. Bayram “çeksem her zaman kaliteli ve faydalı işlere imza atmaya çalışmıştır. Çeksem’e gönül kapılarını açan hayır sever üyelerimiz ve ilçemizde faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimizin desteği ile bir çok öğrenciye burs verme noktasında kollarımızı sıvadık” dedi.Bayram” Çeksem’in kurulduğu günden bu güne hizmet köprüsünde görev almış başkanlarıma, değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız birer selamlama konuşması yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Programın sounda Çekmsem’in ihtiyaç sahipleri öğrenciler için çalışmalarını başlattığı burs programı için maddi ve manevi desteklerini sunan işadamlarına plaket takdimi yapıldı.

""

""

""

""

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı