Kategoriler

ÇEKMEKÖY’E BİR AİLE SAĞLI MERKEZİ DAHA

8 No’lu Aile Sağlığı Merkezi Aydınlar Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Çekmeköy Belediyesi’nin İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edip içini hazır hale getirdiği 8 No’lu Aile Sağlığı Merkezi  törenle açıldı. Çekmeköy Aydınlar Mahallesi Sultangazi  Caddesi üzerinde açılan 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, meclis üyeleri, başkan yardımcıları  ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış törenine katılan vatandaşları selamlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Göreve geldiğimiz günden bugüne birçok sağlık yatırımı yaptık. Çok şükür bugün Aydınlar Mahallemize de bir aile sağlığı merkezi kazandırıyoruz. Bu aile sağlığı merkezi kullanıma hazır hale getirerek ilçe sağlık müdürlüğümüze teslim ettik.  Çamlık ve Taşdelen Mahalleler’imizde aile sağlığı merkezlerimiz hazır, ufak tefek eksikleri var onları tamamlayacağız. Merkez Mahallesi ve Mimar Sinan Mahalleleri'nde  iki yeni  aile sağlığı merkezi inşa edeceğiz. İnşallah bu yılın ortalarında Ülkemizde parmakla gösterilecek hastanemizinde açılışını yapacağız. Ben huzurlarınızda bugün ki açılışta bizleri yalnız bırakmayan,  İl Sağlık Müdürümüz Kemal Memişoğlu’na yatırımlar için teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemizde sağlık adına güzel projelere imza atacağız. Aile sağlığı merkezimiz mahallemize hayırlı olsun,” dedi.

Bizlere sağlık alanında desteklerini esirgemeyen ve bir çok yerel yöneticiye örnek olacak Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’a teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu; “ Yıl ortasında açılacak Çekmeköy Devlet Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanemiz tek kişilik odaları, kapsamlı ameliyathaneleri, acil servisi, helikopter pistiyle vatandaşlarımızın hizmetinde olacak, “dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
145 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı