Kategoriler

ÇEKMEKÖY’DE KAI’NİN KAZ GECESİ HEMŞERİLERİ BULUŞTURDU

Çekmeköy Kars – Ardahan - Iğdır (KAI) Derneği’nin geleneksel hale getirdiği birlik ve beraberlik amaçlı ‘Kaz Gecesi’ bu sene de eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu. Geceye yoğun bir katılım oldu.

Kısa adı KAI olan Kars- Ardahan – Iğdır Derneği’nin geleneksel Kaz Gecesi bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Rıfat Karakaya başkanlığındaki derneğin Sarıgazi Doğanlar Düğün Salonu’nda düzenlediği geceye, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda tanıdık sima katıldı.

SİYASET VE İŞ DÜNLASINDAN YOĞUN KATILIM

Geleneksel hale gelen Kaz Gecesi’ne; CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Çekmeköy İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü kansız, Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı Şahmettin Yüksel, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, AK Parti Çemeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işadamları ve çok sayıda hemşeri katıldı.

PROTOKOLDEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Dernek Başkanı Rıfat Karakaya yaptığı konuşmada derneğe emeği geçen kurucu yönetim kuruluna, geçmiş dönem başkanlarına ve bugüne kadar emek veren tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Çekmeköy’de yaşayan hemşerilerin gelenek ve göreneklerini unutmaması, birbirlerine destek olması amacı ile çalıştıklarını söyledi.

Daha sonra sırası ile Çekmeköy İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi birer selamlama konuşması yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Gecede, yöresel Kafkas oyunu ise büyük ilgi çekti. Davetliler Kafkas oyununu ilgi ile izledi. Yine gece de sahne alan aşıklar ve yöresel sanatçılar ise geceye ayrı bir renk kattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
46 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1023 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
136 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı