Kategoriler

ÇEKBİAD'da ilk olağan kongre tamamlandı

Çekmeköy’de kısa süre önce kurulan Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) kuruluşu sonrasında tüzük gereği ilk olağan kongresini tamamladı.

Çekmeköy'de Sivil Toplum Kuruluşları maratonuna Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) de resmi açılışları sonrasında tüzük gereği ilk olağan kongresini yaparak katıldı. ÇekmeköyTaşdelen 7 Tepe Sosyal tesislerinde gerçekleşen kongreye, iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.Kongreye, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Ahmet Epli, Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve birçok Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ilgi gösterdi.



Yücel Yalçınkaya: "Maratonun birinci aşamasındayız"

ÇEKBİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, kongrede yaptığı konuşmasında, "Çekmeköy'de kısa sürede başlatmış olduğumuz bu maratonun birinci aşamasındayız. Allah hepinizden razı olsun. Kısa sürede çok işler başardığımızı ümit ediyorum. Derneğimizin resmi kuruluşu sonrasında 6 ay içerisinde yapmamız gereken olağan kongremizi siz değerli huzurunun katılımı çok kıymetli yola çıktığım arkadaşlarımın gayretleri ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Öncelikle ülkemize vatanımıza ve milletimize ve Çekmeköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun. Daha hep birlikte çok çalışacağız" dedi. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç da yaptıklarıkonuşmalarında ÇEKBİAD'a her zaman destek olarak yanındayız, mesajı verdiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
145 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı