Kategoriler

Beykoz’da Talana Karşı Mücadele Çağrısı

Beykoz Çevre Dayanışması tarafından Kirazlı Ormanları’nın katledilmesine, Beykoz Çayırı’nın ranta açılmasına ve kamulaştırma talebine üç ayrı imza kampanyası başlatıldı. Stant kuran yaşam savunucuları tüm vatandaşları talana karşı mücadeleye çağırdı.

Katliam projelerin hedefindeki Beykoz’da Kirazlı Ormanları imara açılırken Beykoz Çayırı da millet bahçesi planlarıyla rantın hedefinde. Dört elden yapılmak istenen bu talana karşı Beykoz Çevre Dayanışması ise mücadele ediyor.

Beykoz pazarının önünde stant kuran Beykoz Çevre Dayanışması tarafından 3 farklı kuruma iletilmek üzere imza kampanyası başlatıldı. Yaklaşık 300 imza toplanan kampanyada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilmek üzere ‘Ormanlar yapılaşmaya açılmasın’ başlığıyla imza kampanyası yürütülürken Orman Bakanlığı’na iletilmek üzere de ‘Özel ormanlar kamulaştırılsın’ başlıklı imza kampanyası başlatıldı. Ayrıca AKP’li Beykoz Belediyesi’nin hedefindeki Beykoz Çayırı’na dikkat çeken Beykoz Çevre Dayanışması tarafından ‘Beykoz Çayırı millet bahçesine dönüştürülmesin’ başlıklı imza kampanyası başlatıldı.

Her cumartesi stant kurarak nöbet tutacaklarını vurgulayan Beykoz Çevre Dayanışması’ndan Ayşenur Sunar, “Beykoz ormanlarını yaşatmak için tüm Beykozluları, İstanbulluları ve yaşamdan yana herkesi dayanışmaya ve ortak mücadeleye çağırıyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı