Kategoriler

Beykoz Kent Konseyi’nden Dünya Kadınlar Günü kutlaması

Beykoz Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından ‘Toplumsal Farkındalık ve Kadına Verilen Değer’ konulu Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi.

Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın eşi Fatma Katırcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Arzu Gül, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özbek, Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz, AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, CHP Beykoz Kadın Kolları Başkanı Sevim Arıkan Çalışkan, KADEM temsilcisi Av. Pınar Hacıbektaşoğlu, ilçe protokolü, devlet sanatçısı Ayşe Tunalı, STK ve dernek temsilcileri, meclis üyeleri, belediye başkan danışmanları, muhtarlar, Şehit Onbaşı Kemal Zeren’in annesi Esma Zeren, davetliler ve ilçe sakinleri katıldı.

Program, fotoğraf sergisi eşliğinde kokteyl ve canlı müzik dinletisinin ardından İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz, bütün kadınların, kadınlar gününü kutlayarak eşine ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu bayan üyelerine çiçek takdimi yaptı. Programda ayrıca Van Başkale’de şehit düşen Kemal Zeren’in annesi Esma Zeren’e Beykozlu iş adamı Mustafa Turnacıoğlu ve Kent Konseyi tarafından hediye ve çiçek takdim edildi. Etkinliğin son bölümünde İBB Şehir Tiyatroları Ekibi tarafından “Bir Fiil, Bir Nesne, Bir Eylem” isimli oyunu sahnelendi.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
57 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
51 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1038 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
145 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
125 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
369 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
437 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı