Kategoriler

Başkan Hasan Can stajyer öğrencilerle bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediyede stajyer olarak görev yapan öğrencilerle Meclis Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk ve tüm belediye stajyerleri katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; stajyer öğrencilere Ümraniye Belediyesinin çalışmalarını anlattı ve kendisinin de bir eğitimci olması nedeniyle öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. “Yüzlerce Meslek Lisesinden öğrenciler belediyemizde staj yapıyor; ayrıca her yıl üniversite öğrencilerine de staj imkânı veriliyor” diyen Başkan Hasan Can; öğrencilere tavsiyelerde bulundu. “Ne iş yaparsanız yapın, kaliteli iş yapın. İş ahlakı yaptığınız meslekte huzurlu olmanızı sağlar. Huzurlu bir toplum da ülkenin zenginleşmesi ve sağlıktaki sorunların azalmasını sağlar. Kaliteli işleriniz yüzünüzü ak çıkarır. Hayatınız doğruluk ve dürüstlük üzerine olsun” diyen Başkan Hasan Can, gençlerin vatan, bayrak ve millet sevgisini bilmesi gerektiğinin de altını çizdi. ”Siyasetle ilgilenmek millet ve memleket meselelerinde düşünme sanatıdır ve bu anlamda da dürüst insanların işidir. Ömrümün yarısından fazlası siyasetle geçti ve tecrübeler edindim. Genç siyasetçilere de hep iki tavsiyede bulundum; ilki bir gün ortaya çıktığı zaman utanacağınız söz söylemeyin, ikincisi bir gün ortaya çıktığı zaman utanacağınız bir işi yapmayın” diyen Başkan Hasan Can; Ümraniye Belediyesinin 14 yıl boyunca kaliteli ve büyük işlere imza attığını ve öğrencilerin staj yaptıkları kurumun işlerini iyi bilmeleri gerektiğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı