Kategoriler

Ataşehir Belediye Meclisi'nde neşeli günler!

Geçtiğimiz dönem gerginliklerle geçen Ataşehir Belediye Meclisi yeni dönemle....

Geçtiğimiz dönem gerginliklerle geçen Ataşehir Belediye Meclisi yeni dönemle birlikte neşeli oturumlara sahne oluyor! Mayıs ayının ilk oturumunda meclis birinci başkan Vekili Sadi Özata’nın gafları salondakileri güldürürken, salondaki kalabalık ise dikkat çekti.

Ataşehir Belediye Meclisi geçtiğimiz dönemin aksine yeni dönemde farklı bir imaj veriyor. Gerginlik ve kavgalarla geçen 2009 – 2014 Belediye Meclisi, Mart yerel seçimlerinin ardından yeni meclis üyeleri ile birlikte daha sakin geçiyor. Mayıs Ayı’nın ilk oturumunda yine eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu. İlk oturuma Melis 1. Başkan Vekili Sadi Özata’nın gafları damgasını vurdu.

Özata’nın gafları!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katıldığı oturumda önergelerin hepsi oy birliği ile başkanlık makamına ve ilgili komisyonlara havale edildi. Meclis Başkan Vekili Sadi Özata önergeleri okuyup oylamaya sunarken, sıralamayı zaman zaman şaşırdı. Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz ise sık sık araya girerken Özata’nın hatalarını düzeltti. Meclis Başkan Vekili Özata ise, halen acemiliği üzerinde atamadığını ve bu durumun birkaç oturum sonrasında düzeleceğini söyledi.

""

Bu ne kalabalık?!

Öte yandan meclisin ilk oturumu olmasına rağmen kalabalık bir izleyici grubu meclisi takip etti. Kalabalıktan dolayı basın mensupları görüntü almakta bile zaman zaman zorlandı. İlgili ilgisiz çok sayıda kişinin meclisi takip etmesinin, meclis üyelerini de rahatsız ettiği görüldü. Ataşehir Belediye Meclisi’nde yine bir ilk yaşandı. Anadolu Yakası’ndaki belediye meclis salonlarında ilk kez bir oda basın mensuplarına ayrıldı.

""

""

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı