Kategoriler

Akın İlhan’dan Gazetemize Nezaket Ziyareti

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir çok siyasi parti, kurum ve yerel yöneticiler gazeteciler gününü kutladı. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan ise gazete merkezimizi ziyaret ederek günümüzü kutladı.

Beraberinde basından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Tayyip Tuna ve gençlik kolu başkanı Semih Kanber ile gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, “Toplumun gerçek ve doğru bilgiye ulaşmasına aracılık ederek sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasına katkı sunan bütün gazetecilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile bir kez daha, bütün basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum." Dedi.

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu da hatırlatan Başkan İlhan, “Mesleğin yıpratıcı ve zor şartlarının yanında hem koronavirüs salgınıyla mücadele edip hem de mücadelemize katkı sağlayan gazetecilerimiz, her türlü meşakkat içerisinde görevlerini özveriyle sürdürdüklerini bir kez daha ispatlamışlardır” dedi.

Gazetemizin İmtiyaz sahibi Ali Rıza Yıldız da gazetecilerin sorunlarını, zorluklarını ve çözüm noktasında neler yapılması gerektiği ile ilgili ilçe başkanı Akın İlhan’ı bilgilendirdi. Ali Rıza Yıldız, bu nazik ziyaretten dolayı ilçe başkanı Akın İlhan ve yönetimine teşekkür etti...

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1036 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı