Kategoriler

AK PARTİ KADIKÖY İLÇE’DEN KIZILAY’A BAĞIŞ

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, Arakan’a İnsani Yardım Kampanyası’nda toplanan nakdi yardımı Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’a teslim etti.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, ilçelerinde düzenledikleri Arakan’a İnsani Yardım Kampanyası’nda toplanan nakdi yardımı iletmek üzere Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ı ziyaret etti. İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Koyunoğlu’nun da katıldığı ziyarette 76 bin 275 TL, İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’a teslim edildi.

Şube Başkanı İlhami Yıldırım, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı aracılığıyla gönderilen yardım için teşekkür ederek şunları söyledi: “Dünyanın gözünü, kulağını kapadığı Arakan’daki vahşete, Türkiye sessiz kalamazdı. Her zaman olduğu gibi mazlum ve mağdurun bulunduğu yerde ilk belki de tek olarak Kızılay var. Ülkemizin dört bir köşesinden, küçük büyük demeden yüzlerce insan çorbada tuzumuz olsun bize aracı olur musunuz diye kapımızı çalıyor. Bugün Kadıköylü’lerin Arakan’daki vahşetten kaçarken sefalete sürüklenen insanlar için topladıkları yardımları teslim alıyoruz; en kısa sürede de bu yardımı yerine ulaştıracağız. Ülkemizin gücünü ve vicdanını tüm dünyaya gösteren bu halk var oldukça bizler de din, dil, ırk ayrımı yapmadan ihtiyaç sahiplerine koşmaya devam edeceğiz. Bu kampanyada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum,” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1025 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı