Kategoriler

17. BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NIN KAZANANI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

Kartal Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği 17. Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nü 6-3 skorla geçen Özel Kalem Müdürlüğü oldu. Özel Kalem Müdürlüğü’nün oyuncuları, şampiyonluk kupasını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay’ın elinden aldı.

Üçüncülük Maçı Nefes Kesti

Kartal Belediyesi 17. Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda sona gelindi. Yaklaşık bir buçuk ay süren futbol maçlarında şampiyon Özel Kalem Müdürlüğü oldu. Turnuvanın son maçlarını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Ali Apaydın, Mustafa Fehmi Okay, Nuran Keriş, Gökhan Yüksel, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Üyesi Mustafa Yüksel, Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli izledi. Final karşılaşmasından önce Plan ve Proje Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü, üçüncülük için yarıştı. Maçın kazananı 4-1’lik skorla Destek Hizmetleri ve İşletme iştirakler Müdürlüğü oldu.

Özel Kalem Müdürlüğü’nün Şampiyonluk Sevinci

Üçüncülük maçının ardından Özel Kalem ve Mali Hizmetler Müdürlüğü arasında final karşılaşması oynandı. Nefes kesen final maçının kazananı 6-3’lük skorla Özel Kalem Müdürlüğü oldu. Maçın son düdüğünün çalması ile birlikte Özel Kalem Müdürlüğü oyuncuları şampiyonluklarını doyasıyla kutladı. Özel Kalem Müdürlüğü’nün oyuncuları, şampiyonluk kupasını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay’ın elinden aldı. Ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1031 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı