Kategoriler

Orhanlı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın ardından..

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın ardından Orhanlı Sosyal Tesisleri’ni de vaat ettiği dönemden önce hizmet açtı. Başkan Yazıcı, “Hizmetlerimizin açılışını yapamaz duruma geldik.” açıklamasında bulundu.

Tuzla Belediyesi, sosyal belediyecilikteki hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçeye 4. sosyal tesisi Orhanlı Mahallesi’nde kazandırdı. Demokrasi Caddesi üzerindeki alanda kurulan Tuzla Belediyesi Orhanlı Sosyal Tesisleri, 60 kişilik iç mekanı, 100 kişilik açık alanı ile hizmet vermeye başladı. Sıcak yemekler, ızgaralar ve bol çeşitli salatası ile Tuzla Belediyesi’nin kaliteli, hijyenik hizmetini uygun fiyatlarla sunan tesisin açılış kurdelesini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Münire Güçlü birlikte kesti.

Orhanlı’da eskiden 1 park, 1 çay bahçesi vardı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, açılışta yaptığı konuşmada geçmişten örnekler vererek Orhanlı’nın yaşadığı gelişime dikkat çekti. Başkan Yazıcı, “Hizmetlerimizin açılışını yapamaz duruma geldik. Şunu çok iyi biliyoruz ki Orhanlı’da zamanında bir çay içilecek yer bırakmayanlar vardı. Biz yapmış olduğumuz bütün çalışmalarda hep halkı düşündük. Bu sosyal tesisi de halkımıza uygun fiyata kaliteli hizmet sunmak için açıyoruz. Orhanlı’da yollar, parklar, bahçeler yaptık. 1 m2 bile altyapısı olmayan sokaklara girdik. 1 tane yeşil alanı, 1 tane çay bahçesi olan Orhanlı’ya, orayı da sanki başka yer bulamamış gibi belediye binasıyla yok eden zihniyete inat işte sosyal tesisimizi yaptık. Bu sosyal tesisin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, açılışın ardından konuklara yemek ikramında bulundu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
46 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1024 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı